Fes-te Petit


 

El Petit Editor és una editorial independent, tenim un projecte cultural vertebrat en diferents àrees d’actuació i creiem en la unió per a sumar cap a un projecte cooperatiu i del nostre territori.

Per a nosaltres la relació entre els lectors i els autors és necessària i fruit d’aquesta tots avancem en la nostra realitat social. Per això ens hem motivat a crear una xarxa de subscriptors i subscriptores que donen sentit i forma al nostre projecte, perquè és de tots i cal que cresca entre tots i totes.

Avui en dia, sembla que editar llibres siga un repte però estem amb força, ganes i una il·lusió enormes, i estem decidits a que les millors lectures puguen aplegar a les mans de lectors i lectores d’arreu del territori. I estem convençuts que amb vosaltres és ben possible aconseguir-ho.

És per això que et convidem a subscriure’t al Petit Editor. Amb el teu suport farem que cada dia hagen nous petits i petites pel món i, així, que la flama de la nostra cultura seguesca forta i viva.

 

Per què subscriure’t al Petit Editor?

Perquè rebràs a casa els llibres que editem sense despeses d’enviament.

Perquè tindràs descomptes en esdeveniments culturals que et proposarem.

Perquè podràs participar en les activitats que organitzem. i seràs el primer en assabentar-te’n.

 

T’expliquem:

La subscripció és gratuïta. No cal que pagues cap quota per ser subscriptor d’El Petit Editor.

T’enviarem un exemplar de cada llibre que publiquem, amb un màxim de 12 per any, i el cobrarem llibre a llibre per domiciliació bancària.

El rebràs a casa i podràs començar a gaudir d’experiències genials.

Sols cal que ens envies un mail a info@elpetiteditor.com i començaràs a gaudir dels avantatges de fer-te Petit.

Et fas Petit? Benviguda i benvingut a la teva casa.