Agenda

Amb aquesta agenda vos compartim les ostres activitats. Així podreu seguir-nos a qualsevol de les activitats que muntem. Presentacions, recitals poètics, dramatitzacions, club de lectura… un seguit d’esdeveniments que no vos podeu perdre.

 


JUNY 2017


  • Divendres 2.

De vesprada, a partir de les 20:00h. a la Biblioteca Municipal de Tavernes de la Valldigna, presentació dels llibres “A l’estiu el sexe somriu” i “Objectiu Fidel” de Manel Joan i Arinyó.

  • Dissabte 3.

De matí estarem a la Trobada d’Escoles en Valencià de Quart de les Valls i, també, en la de l’Orxa.

  • Dijous 8.

De vesprada, a partir de les 19:30. a la Petita llibreria, tindrem a Xavi Castillo i Lalo Kubala presentant el llibre Barbaritats Valencianes.

També a partir de les 19:30 h. A la Casa de la Cultura de Torrent, presentació en societat del poemari “Amb línies vives” del poeta Berna Blanch, amb obra sobre paper de l’artista de Sueca Ricard Colomar.

  • Divendres 9.

De vesprada, a partir de les 19:30h. a la Petita llibreria, presentació del llibre Ganivet de Curiositats de l’escriptora Anna Moner.

  • Dijous 15.

De vesprada, a partir de les 19:30h. A la llibreria Babel de Castelló de la Plana, presentació del llibre “Terra d’aigua” del poeta Ramon Guillem.

  • Dimarts 20.

De vesprada, a partir de les 19:30h. a la llibreria Fan Set de valència, presentació de la nova col·lecció de literatura eròtica “La Serp” i dels dos primers llibres publicats en la mateixa: “A l’estiu el sexe somriu” de Manel Joan i Arinyó, i “Com ales d’àngel negre” de Francesc Mompó.