Una editorial independent valenciana i un projecte cultural, que cerca la multidisciplinaritat dels textos literaris i la promoció de la cultura.

El Petit Editor

El nostres llibres sempre volen anar més enllà del paper. Arran dels que hem publicat han nascut exposicions pictòriques, teatralitzacions i recitals poètics. Els llibres d’El Petit Editor sempre van acompanyats d’una activitat connexa, en forma de paraula o d’imatge. Més que una editorial, El Petit Editor és un projecte cultural amb cinc branques estructurades: editorial, gestió sociocultural, edicions i produccions gràfiques (llibres de falles, llibres de festes…), llibreria pròpia (La Petita Llibreria) i productora musical (Petits Estels amb el músic Bertomeu).

La nostra és una tasca cultural constant i, per això, i perquè ens creiem el nostre treball i ens apassiona dedicar-nos-hi, sempre estem muntant i organitzant actes, activitats i presentacions. Quan presentem un llibre sempre aportem alguna activitat connectada, bé siga en format recital poètic, bé amb una lectura dramatitada de textos, una petita obra teatral…

Des de la literatura fins a la música i el teatre… El Petit Editor és una plataforma sociocultural en la que editem llibres, creem espectacles propis (Cartes a Ovidi, Ovidianes, Poeròtica, Contapoemes, Petit Ovidi…) i fem programació cultural per a entitats, associacions, ajuntaments, etc.

També tenim un espai cultural propi, situat en la nostra llibreria, La Petita Llibreria, on realitzem tota mena d’activitats culturals, des de presentacions de llibres i discos fins contacontes, tallers, cursos, club de lectura, etc.

Igualment, des de la nostra editorial ens sumem a projectes d’altres col·lectius i n’organitzem de propis com el Festival Invers de poesia i música a Carcaixent, Urbaescenes (teatre al carrer)…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *